Mermer, Granit & Kuartz
Vëmëndje dhe kujdes për cdo detaj.
Rreth nesh

Sherbimet Tona

Ofrojmë një gamë të gjërë produktesh

JONARI SHPK

Shërbime me cilësi dhe standarde të larta të produkteve

Rimbursim i plotë

Produkti është i siguruar nga firma deri në destinacionin e tij final .

1500 m2 material gjëndje

Firma jonë ofron mbi 65 ngjyra dhe dizenjo të ndryshme per të gjitha shijet

Transporti Falas

Kompania jone mbulon transportin falas për qytetet : Tiranë, Durrës, Elbasan .

Galeria

Zgjidh ngjyrën tënde

Mermer

Eksploroni rreth mermerave

Galeria

Granit

Eksploroni rreth graniteve

Galeria

Kuartz

Eksploroni rreth kuartzeve

Galeria

blog

Informacione dhe kuriozitete të ndryshme