Pse kuartzi eshte zgjidhja e duhur per ju?

966654_cf91f80f6c4c4537981de36d9b654e68_mv2

4 arsye perse duhet te perdorni kuartzin

 1. Temperaturat e larta
  Rezistent ndaj temperaturave te larta duke e ruajtur ate nga demtimi dhendryshimi i ngjyrave
 2. Gervishtjet
  Rezistent ndaj gervishtjeve nga materiale te ndryshme preres
 3. Yndyrnat
  Rezistent ndaj yndyrnave duke mos lene depertimin e tyre ne material
 4. Pastrimi
  I lehte per tu pastruar. Mjafton nje kalim i lehte me nje lecke te lagur dhe kthehet ne gjendjen fillestare

Related posts