Mermer dhe Granite për shkallët: Idetë e njohura të dizajnit për shtëpinë tuaj

Shkalle mermeri

Mermer te Bardhe 

Tipet : Berati Perl, Carrara, Prelep, Thasos, 

Nuk mund të gaboni kurrë me një shkallë mermeri të bardhë pa të meta që mund t’i përfshini për të arritur një pamje të gjerë për shtëpinë tuaj. Përmirësoni dekorin me pajisje ndriçimi për të ndriçuar hapësirën. 

Mermer Bezhe  

Tipet : Antik Beige, Vlore Pearl, Botticino, Travertine 

Një nuancë e re që po shfaqet si një alternativë ndaj mermerit të bardhë, bezhë mund të krijojë një pamje të sofistikuar dhe luksoze. Mermeri ngjyrë bezhë mund të jetë një shtesë magjepsëse për ambientet e brendshme.

Mermer te Kafte

Tipet : Kamuflazh, Emperador Dark

Me nuancat e tyre madhështore prej dheu, mermeri kafe është kombinimi më delikat dhe më i gjithanshëm për çdo shije të mundshme.

Granite dhe Mermer te zi

Tipet : Via late, Nero Marquina, Nero Absolut, Galax, Cosmic Black. 

Mermeri i zi, si një temë për dekorin tuaj, mund të lartësojë ambientin e përgjithshëm të shtëpisë duke i shtuar ndjesine e luksit.

Related posts