Banak Mermeri

Banak Mermer

Sherbimi : Banake 

Lloji i materialit : Mermer 

Emertimi : Calacatta Viola

Pershkrim : Banaku ne foto perbehet nga 2 komponent te cilet jane : veshja dhe bango . Ne pjesen e bangos eshte perdorur mermer Calacatta Viola 3 cm ku mbi te eshte perdorur lavamani me te njejtin material , ndersa tek pjesa e siperme Calacatta Viola 2cm .


Related posts