Banake me Granit

Banake Graniti

Pershkrime informuese

Sherbimi : Banake 

Lloji i materialit : Granit

Emertimi : Verde Marina 

Pershkrim : Banaku ne foto perbehet nga 2 komponent te cilet jane : veshja dhe bango . Ne pjesen e bangos eshte perdorur graniti Verde Marina me trashesi 3 cm , ndersa tek pjesa e siperme 2cm .

Related posts