Shkalle Mermeri

mermer

Sherbimi : Shkalle te Brendshme

Lloji i materialit : Mermer 

Emertimi : Antik Beige 

Pershkrim : Shkallet ne foto perbehet nga 2 komponent te cilet jane : Bazamaku(shkelja) dhe pasqyra(ngritja).

Ne pjesen e bazamakut(shkelja) eshte perdorur mermer Antik Beige me trashesi 3 cm ndersa ne pjesen e pasqyres(ngritja) esht perdorur i njejti mermer 2cm.

Mbi bazamakun e shkalles jan aplikuar dy punime. E para eshte zmuso ne faqet e dukshme te shkalles dhe tjetra esht 3 vizat e kryera ne fillim te bazamakut per te shtuar ferkimin me shkallen duke evituar keshtu rreshkitjen dhe ngjarje te padeshiruara.

Related posts