Tavoline Mermeri

mermer

Model E 

Sherbimi : Tavoline mesi 

Lloji i materialit : Mermer 

Emertimi : Calacatta Viola 

Pershkrim : Tavolina ne foto perbehet nga 2 komponent te cilet jane : Mermeri dhe kembet e hekurit  . Ne pjesen e mermerit eshte perdorur mermer Calacatta Viola me trashesi 3 cm , ndersa hekuri me profile 2cm . 

Related posts