Banak Graniti

banake graniti

Sherbimi : Banake Kuzhine

Lloji i materialit : Granit

Emertimi : Verde Marinia 

Pershkrim : Banaku ne foto perbehet nga 2 komponent te cilet jane : veshja ballore dhe bango e poshtme .

Ne pjesen e bangos eshte perdorur granit Verde Marina  e punuar ne trashesi 3cm . Mbi banak jane hapur 2 gropa, nje qe sherben per lavamanin dhe tjetra qe sherben per pianuren. Pjesa e siperme eshte punar me te njetin material me trashesi 2cm .

Neqoftese interesoheni per nje punim te tille mjafton te na dergoni projektin ne email dhe do te merni nje pergjigje te shpejte.

 

Related posts