Banake Kuartzit

Banak Kuartzit

Sherbimi : Banake Kuzhine

Lloji i materialit : Kuartzit

Emertimi : Infinity 

Pershkrim : Banaku ne foto perbehet nga 1 komponent i  cili eshte bango e poshtme .

Ne pjesen e bangos eshte perdorur Kuartzit infinity e punuar ne trashesi  3cm . Mbi banak jane hapur 2 gropa, nje qe sherben per lavamanin dhe tjetra qe sherben per pianuren. 

Neqoftese interesoheni per nje punim te tille mjafton te na dergoni projektin ne email dhe do te merni nje pergjigje te shpejte.

Related posts