Banak me kuartz

Countertop , quart

Lloji i materialit : Kuartz (Kuarc)

Emertimi : Calacatta

Pershkrim : Banaku ne foto perbehet nga 3 komponent te cilet jane : veshja ballore, bango e poshtme dhe ishulli

Ne pjesen e bangos eshte perdorur Kuartz Calacatta e punuar ne menyre qe ne dukje te jete 4 cm . Mbi banak jane hapur 2 gropa, nje qe sherben per lavamanin dhe tjetra qe sherben per pianuren. Pjesa e siperme eshte punar me te njetin material me trashesi 2cm .

Neqoftese interesoheni per nje punim te tille mjafton te na dergoni projektin ne email dhe do te merni nje pergjigje te shpejte.

Related posts