You are here:

Rreth nesh

Jonari Shpk

Zgjidhje per te gjitha kerkesat tuaja

Lider në fushën e punimit dhe mirëmbajties e mermerit dhe granitit .

Jonari Shpk ofron sherbimin ne tregun e perpunimit dhe shperndarjes se produkteve te mermerit, granitit, travertines dhe kuartzit, me eksperience disa vjecare ne tregun shqiptar, rajonal dhe me gjere.

Aktiviteti I firmes Jonari ka nisur qe prej vitit 1996, vit ky, I cili ishte ne hapat e para ne kete industri kaq te suksesshme tashme. Kompania ndodhet ne Shijak , me nje siperfaqe 1200 m2. Kompania jone eshte ne kerkim te vazhdueshem dhe te palodhur per te eksploruar te gjitha llojet e mermereve dhe gureve natyrale, brenda dhe jashte vendit per te plotesuar kerkesat qe ka tregu sot.

Jonari Shpk sjell gjate gjithe kohes risi ne sherbimet qe ajo ofron te cilat jane : shkalle, banake, oxhake, veshje guri, monumente etj. Arkitektet, inxhinieret, skulptoret, ndertuesit dhe te gjithe te apasjonuarit e mermerit, do te gjejne ne kompanine tone gjithcka qe iu nevojitet per te permbushur shijet dhe idete e tyre.

Partneret tane

Me te miret ne sektorin e tyre