You are here:

Yemen

kuartz

Yemen

Yemen është një material kuartz ofruar nga kompania e njohur italiane Santamargherita.

 Ky material shquhet për rezistencën e tij ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave të vështira.

5 nga 10 persona zgjedhin yemen si alternativë për të ndërtuar banakun e tyre,

 pasi ngjyra e tij e kapucinos jep nje ndjesin e nje kuzhine te ngroht dhe shume miqsore 

 Në krahasim me Zenith qe ka nje tonalitet te leht ne kapucino. Kombinohet mjaft mire me ngjyrat e hapura si e bardha, kafja, grija, pana e shum e shum te tjr.

 Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire kuartzi 

https://www.instagram.com/p/Cp5TFukNsBI/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Vega është një material kuartz ofruar nga kompania e njohur italiane Santamargherita. Ky material shquhet për rezistencën e tij ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave të vështira. 4 nga 10 persona zgjedhin Vegas si alternativë për të ndërtuar banakun e tyre. Kjo pasi ngjyra e tij e bardhë absolute sjell dritë dhe rrezaton pastërti në ambientet shtëpiake. Në krahasim me Zenith vega vjen ne bardhesi absolute. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire kuartzi

https://www.instagram.com/p/Cp5TFukNsBI/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==