You are here:

Golden Fusion

Granite

Golden Fusion

Graniti Golden Fusion eshte nje granit me origjine nga Brazili. Ai eshte nje investim ne stilin dhe qendrueshmerine e ambientit te kuzhines. Gje e cila e ben vleren e prones tuaj me te vlefshme ne rast shitjeje. Kombinimi i bukurise natyrore me rezistencen dhe durabilitetin e ben ate nje zgjedhje te shkelqyer. Sidomos per ata qe duan te kene nje banak kuzhine qe do te terheqe vemendjen dhe do te duroje prova kohore. Ai karakterizohet nga nje ngjyre e zeze e zbeht me ujra ose damare.Kto i japin pamjen e nje dickaje te rrjedhshme si nje burim uji me flori  ne te. Kombinohet mjaft mire me ngjyren e parketit. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire graniti Golden Fusion https://www.instagram.com/p/Cvukdo-tK69/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==