You are here:

Calacatta Borghini

Kuartz Calacatta

Calacatta Borghini

Kuartzi Calacatta Borghini nga Belenco eshte nje material i nje cilesie te larte. Ai perdoret me se shumti per ndertimin e ambienteve shtepiake dhe bizneseve. Ky material shquhet per rezistencen e tij te jashtezakonshme ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave, duke e bere ate nje zgjedhje te pershtatshme per perdorimin ne banak.

Statistikat tregojne se 3 nga 10 persona zgjedhin Kuartzi Calacatta Borghini nga Belenco si alternative per te ndertuar banakun e tyre. Ky preferim mund te shpjegohet nga ngjyra e tij e bardhe e kombinuar me gri te leht, e cilat sjell ndriçim dhe rrezatim ne ambientet tuaja.

Ne krahasim me Vega qe ka nje bardhesi absolute, Kuartzi Calacatta Borghini ka nje tonalitet te lehte ne gri, duke e bere ate nje zgjedhje te sofistikuar dhe elegante . Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire kuartzi :https://www.instagram.com/p/CKdu1jSBUAI/?img_index=5