You are here:

City Beige

Kuartz

City Beige

City beige është një material kuartz ofruar nga kompania e njohur italiane Santamargherita.

Ky material shquhet për rezistencën e tij ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave të vështira. 5 nga 10 persona zgjedhin yemen si alternativë për të ndërtuar banakun e tyre. Kjo pasi ngjyra e tij e kapucinos me damar te bardhe jep nje ndjesin e nje kuzhine te ngroht dhe shume miqsore.

 Në krahasim me yemen city beige ka disa vena te holla te bardha . Kombinohet mjaft mire me ngjyrat e hapura si e bardha, kafja, grija, pana e shum e shum te tjr.Neqoftese jeni ne kerkim per nje material qe do ju japi pamje e nje banaku klasik, ky esht i duhuri. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire kuartzi

https://www.instagram.com/p/Cz9DRmvNM9R/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

City beige është një material kuartz ofruar nga kompania e njohur italiane Santamargherita. Ky material shquhet për rezistencën e tij ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave të vështira. 5 nga 10 persona zgjedhin yemen si alternativë për të ndërtuar banakun e tyre. Kjo pasi ngjyra e tij e kapucinos me damar te bardhe jep nje ndjesin e nje kuzhine te ngroht dhe shume miqsore. Në krahasim me yemen city beige ka disa vena te holla te bardha . Kombinohet mjaft mire me ngjyrat e hapura si e bardha, kafja, grija, pana e shum e shum te tjr. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire kuartzi

https://www.instagram.com/p/Cz9DRmvNM9R/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==