You are here:

Helsinki

Helsinki

Helsinki

Helsinki eshte nje material kuartz ofruar nga kompania e njohur italiane Santamargherita. Ky material shquhet per rezistencen e tij ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave te veshtira.

Sipas nje analize 3 nga 10 persona zgjedhin Helsinkin si alternative per te ndertuar banakun e tyre, pasi ngjyra e tij e bardhe ne gri te leht dhe me detajet e pasqyrave te vogla sjell drite dhe rrezaton pasterti ne ambientet shtepiake. Ne krahasim me Vega qe ka nje bardhesi absolute, Helsinki ka nje tonalitet te leht ne gri dhe pasqyrat e vogla qe i ka te shperndara ne te gjith design .

Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire kuartzi https://www.instagram.com/p/CdsjzrCNr5d/?img_index=1