You are here:

Nero Absolute

Granit

Nero Absolute

Graniti Nero Absolute, me origjine nga Afrika. Nje material natyral i shkelqyer qe shquhet per forcen dhe rezistencen e tij te jashtezakonshme ndaj gerrvishtjeve dhe ndikimit te kushteve te renda ambientale. Kjo e ben ate nje zgjedhje te preferuar per aplikime te ndryshme si shkalle,dritare, ballkone dhe ndertimin e banakesh

Statistikat tregojne se 6 nga 10 persona do te zgjidhnin Granitin Nero Absolute si alternative per te ndertuar banakun e tyre. Ky preferim mund te shpjegohet nga ngjyra e tij e zez absolute. Gje e cila sjell nje ndjesi te forte dhe te elegances ne ambientet shtepiake.

Krahasuar me Galaxyn qe gjithashtu ka nje te zeze absolute me detaje te vegjel ngjyre bronzi nero vjen ne formen lisho . Pra nje e zez absolute pa detaje te tjera te shtuar ne te. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire graniti  https://www.instagram.com/p/CUAW4N4oCLn/?img_index=1