You are here:

Nero Galax

Granite

Nero Galax

Graniti i zi Nero Galax eshte nje material natyral i ofruar nga shume kompani graniti. Ky material shquhet per rezistencen e tij ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave.

Ngjyra e tij e zeze sjell nje elegance te vecante ne ambientet shtepiake.
2 nga 10 persona zgjedhin Nero Galax si alternative per te ndertuar banakun e tyre. Kjo mund te jete pasi ngjyra e tij e zi e erret dhe detajet e tij te ndritshme bejne qe te sjelle nje ndjesi te veçante dhe nje atmosfere te sofistikuar ne ambientet shtepiake.


Krahasuar me Vega qe ka nje bardhesi absolute, Nero Galax ka nje tonalitet te thelle te zi, duke e bere ate nje zgjedhje elegante per ata qe preferojne nje pamje me te erret dhe te pasur. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire graniti

https://www.instagram.com/p/Cc0XVWKtUqz/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==