You are here:

Petagonia

Petagonia

Petagonia

Petagonia Quartzite eshte nje material natyral i shume perdorur per aplikime te ndryshme ne ambientet e brendshme dhe te jashtme. Ai spikat per rezistencen e tij te jashtezakonshme ndaj gerrvishtjeve dhe kushteve te renda ambientale. Kjo e ben ate nje zgjedhje te pershtatshme per perdorimin ne banak.

 

Statistikat tregojne se 8 nga 10 persona do te zgjidhnin Petagonia si alternative per te ndertuar banakun e tyre. Ky preferim mund te shpjegohet nga fakti qe guri tersisht natyral ka nje design te pa perseritshem .Sic mund ti shohim ne foto pjeset e kristalta me ngjyren gri transmetojn driten. Neqoftese I aplikohet nga posht nje led ai behet i pa krahasueshem. Arsye e vetme qe ne nuk e gjejm ate ne cdo shtepi esht faktori cmim pasi materiali natyral kushton nga 900 deri ne 1300 euro m2.

 

Petagonia eshte I pa krahasueshem. Se shpejti firma Jonari do ta sjelli ate ne formen artificiale qe dhe klientet qe kane buxhet me te ulet te kene mundsi ta kene ate ne shtepit e tyre .

Ktu keni pamjen e nje banaku si duket I montuar

https://www.instagram.com/p/Ca-NUGit8LV/?img_index=1