You are here:

Vega

Kuartz

Vega

Vega është një material kuartz ofruar nga kompania e njohur italiane Santamargherita.

 Ky material shquhet për rezistencën e tij ndaj gerrvishtjeve dhe yndyrnave të vështira.

4 nga 10 persona zgjedhin Vegas si alternativë për të ndërtuar banakun e tyre,

 pasi ngjyra e tij e bardhë absolute sjell dritë dhe rrezaton pastërti në ambientet shtëpiake.

 Në krahasim me Zenith qe ka nje tonalitet te leht ne gri, vega vjen ne bardhesi absolute. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire graniti  https://www.instagram.com/p/CwAv5ATtWZE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==


MERR CMIMIN