You are here:

Verde Marina

Granit

Verde Marina

Graniti Verde Marina eshte nje granit me origjine nga India. Ai eshte një investim në stilin dhe qendrueshmerinë e ambientit te kuzhines duke e bere vleren e prones tuaj me te vlefshme ne rast shitjeje. Kombinimi i bukurise natyrore me rezistencen dhe durabilitetin e ben ate nje zgjedhje te shkelqyer per ata që duan te kene një banak kuzhine qe do te terheqe vemendjen dhe do te durojë prova kohore ndryshe nga mermeri .” Kombinohet mjaft mire me ngjyren e parketit , dhe ngjyrat si e zeza, gri, bezhe dhe kafe. Ktu keni nje link ku shpaloset mjaft mire graniti Verde Marina. https://www.instagram.com/p/CdAc3QHNIgr/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==