Lloji i materialit : Kuartz (Kuarc)

Emertimi : Yemen

Pershkrim : Banaku ne foto perbehet nga 1 komponent i cili eshte bango e poshtme . Ne pjesen e bangos eshte perdorur Kuartz Yemen

Mbi banak jane hapur 2 gropa, nje qe sherben per lavamanin dhe tjetra qe sherben per pianuren.

Ne qoftese interesoheni per nje punim te tille mjafton te na dergoni projektin ne email dhe do te merni nje pergjigje te shpejte.

Related posts